Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε…

κάνοντας οποιαδήποτε πρόβλεψη για σας με την ΩΡΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ή

για να κατανοήσετε περισσότερο τον εαυτό σας με τη ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.

Είναι αναγκαίο:

Για την Ωριαία Αστρολογία: Αν έχετε περισσότερες από μία ερωτήσεις, επιλέξτε την πιο σπουδαία για σας τη δεδομένη στιγμή, εκτός και αν οι ερωτήσεις έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους.

Παράδειγμα: «Θα παντρευτώ τον Χ;» «Πότε;» «Θα είμαστε καλά μαζί;»

Ή άλλη περίπτωση: «Θα κηρύξει πτώχευση η εταιρεία που δουλεύω;» «Θα βρω μετά δουλειά και πότε;»

Για την Γενέθλια Αστρολογία: Είναι απαραίτητη η ώρα γέννησής σας. Να είστε σίγουροι γι’ αυτήν. Αν θέλετε πρόβλεψη με την Γενέθλια Αστρολογία, πρέπει να ορίσετε ένα συγκεκριμένο θέμα για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Παράδειγμα: Πώς θα πάνε τα οικονομικά μου το επόμενο έτος;

 

ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ!

Η αλήθεια έχει πολλές πύλες – όλες σε συντονισμό μεταξύ τους. Μια από αυτές είναι η Πραγματική Αστρολογία. Οι προβλέψεις είναι η πρακτική της εφαρμογή. Οι προβλέψεις βεβαιώνουν μπροστά στα κατάπληκτα μάτια μας, καθημερινά, την ύπαρξη ενός σχεδίου στον Κόσμο, την ύπαρξη μιας Νομοτέλειας, την ύπαρξη του Θεού, πέρα από δομές εξουσίας και δόγματα. Εμείς οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη να μας αφυπνίζει κάτι, ακόμη κι αν είναι τόσο απλό όσο η Πραγματική Αστρολογία. Όποιος τολμά, μπορεί να δοκιμάσει. 

Μπορείτε να κάνετε μαζί μας μαθήματα Ωριαίας Αστρολογίας στα ελληνικά από κοντά ή online με Skype.

 

Στείλτε μας το μήνυμά σας για προβλέψεις ή μαθήματα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινίσεις.

  • Επειδή είμαστε επαγγελματίες, δεν υπάρχει περίπτωση να διαρρεύσουν με οποιονδήποτε τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα ή/και οι ερωτήσεις σας.
  • Αν δεν θέλετε η ερώτησή σας να ταξιδέψει μέσω internet, μπορούμε να επικοινωνήσουμε εμείς τηλεφωνικά μαζί σας σε σταθερό ή σε κινητό τηλέφωνο εντός Ελλάδας.
Αφήνετε εδώ το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινίσεις για την υπηρεσία που μας ζητήσατε. *Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στα πεδία που έχουν αστερίσκο.