Ωριαία Αστρολογία: κάθε ερώτησή σας έχει απάντηση


Η Ωριαία Αστρολογία είναι μια γρήγορη, απλή και αποτελεσματική μέθοδος που δίνει ξεκάθαρες και αξιόπιστες απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα.

Τι μπορείτε να ρωτήσετε στην Ωριαία Αστρολογία

Μ’ αγαπάει;

Είναι ο Χ ο μελλοντικός σύντροφός μου;

Θα χωρίσουμε;

Θα είμαστε ξανά μαζί;

Θα παντρευτώ ποτέ και πότε;

Θα κάνουμε παιδιά;

Θα είμαστε ευτυχισμένοι μαζί;

Είναι η κοπέλα μου έγκυος;

Θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδί;

Θα βρω δουλειά και πότε;

Θα με προσλάβουν σ’ αυτή τη δουλειά;

Θα είμαι ευχαριστημένος με την επόμενη δουλειά;

Θα με πληρώσει αυτός ο πελάτης;

Η εταιρεία στην οποία εργάζομαι θα κηρύξει πτώχευση;

Θα παραμείνω στη δουλειά;

Ποιος από τους δύο είναι καταλληλότερος για συνεργάτης;

Θα πάει καλά η δουλειά που θέλω ν’ αρχίσω;

Θα μου δώσουν τα χρήματα που μου χρωστάνε;

Θα κλείσω αυτή τη συμφωνία και θα είναι
ευνοϊκή για μένα;

Μπορώ να πείσω τον πωλητή να μειώσει την τιμή;

Θα μπορέσω ποτέ να βγάλω χρήματα από
τις γνώσεις μου;

Θα με επαναπροσλάβουν στη δουλειά;

Θα κερδίσω το τζόκερ;

Αυτό που έμαθα είναι όντως αλήθεια;

Είναι ο Χ έμπιστο άτομο;

Θα κερδίσω τη δίκη;

Θα πετύχει το παιδί μου στις εξετάσεις;

Έχασα το ρολόι μου. Θα το βρω; Πού είναι;

Έχασα το πορτοφόλι μου. Μου το έχουν κλέψει;

Το σκυλάκι μου χάθηκε. Θα ξαναγυρίσει σπίτι; Θα το βρω;

Θα είναι καλύτερα για μένα στο εξωτερικό;

Η Ωριαία Αστρολογία δίνει συγκεκριμένη απάντηση σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις -αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη. Για κάθε ξεχωριστό πρόβλημα, για κάθε ξεχωριστή συγκεκριμένη ερώτηση, η Ωριαία Αστρολογία σας δίνει μια εξίσου ξεχωριστή, συγκεκριμένη απάντηση.

 

Αν θέλετε να υποβάλετε μια ωριαία ερώτηση σαν τις παραπάνω ή οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, πατήστε ΕΔΩ. Παράκληση: Θα προτιμούσαμε να μην ασχοληθούμε με ερωτήσεις ασθένειας ή θανάτου. Σε μεγάλη ανάγκη μπορούμε να βοηθήσουμε σε θέματα υγείας. Να θυμάστε όμως ότι ο Πραγματικός Αστρολόγος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και δεν παριστάνει ότι είναι γιατρός.

 

Η Ωριαία Αστρολογία έχει τις ρίζες της στην Ελλάδα

Η Ωριαία Αστρολογία είναι κλάδος της παραδοσιακής αστρολογίας και έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Την γνώση αυτή διέσωσε ο Κλαύδιος Πτολεμαίος (Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, 2ος μ.Χ. αι.) μαθηματικός, αστρονόμος, γεωγράφος, ο πρώτος, θα λέγαμε σήμερα, εγκυκλοπαιδιστής. Μέσω των Αράβων μεγάλων αστρολόγων και σοφών έφτασε στην Ευρώπη.

Ο σπουδαίος Άγγλος αστρολόγος William Lilly συνέγραψε τον 17ο αιώνα την «Χριστιανική Αστρολογία» ένα βιβλίο παραδοσιακής αστρολογίας σε 3 τόμους, με θεωρία και παραδείγματα Ωριαίας και Γενέθλιας Αστρολογίας, βασισμένο στα έργα των μεγάλων μέχρι τότε δασκάλων αστρολόγων. Ένα αντίγραφο του βιβλίου αυτού έπεσε στα χέρια της αστρολόγου Olivia Barclay και έγινε η αφορμή να ξαναζωντανέψει η Ωριαία Αστρολογία τη δεκαετία του ’70. Η Olivia Barclay ξεκίνησε να μελετά, να ασκεί και να διδάσκει την Ωριαία Αστρολογία. Ανάμεσα στους μαθητές της ήταν ο δάσκαλός μου John Frawley που σήμερα θεωρείται κορυφή στην άσκηση και διδασκαλία της Ωριαίας Αστρολογίας και όχι μόνο.

Η Ωριαία Αστρολογία -όπως και κάθε κλάδος της Πραγματικής Αστρολογίας- κατεξοχήν στηρίζεται στον μύστη Πυθαγόρα και τους μεγάλους φιλοσόφους μας Πλάτωνα και Αριστοτέλη, καθώς και την εσωτερική διδασκαλία των μεγάλων μονοθεϊστικών θρησκειών.

 

Πλάτων και Αριστοτέλης. Λεπτομέρεια από τη «Σχολή των Αθηνών» του Ραφαήλ, 16ος αι. Βατικανό. Ο Αριστοτέλης δείχνει προς τη γη. Σύμφωνα με αυτόν η γνώση αποκτάται μέσω της εμπειρικής παρατήρησης και των αισθήσεων. Ο Πλάτωνας δείχνει προς τον ουρανό, στον οποίο εδράζονται οι Ιδέες.

 

Πώς θα κάνετε μια ερώτηση Ωριαίας Αστρολογίας

Ο αστρολόγος καταγράφει την ερώτηση που του κάνετε και καταστρώνει ένα ωροσκόπιο με βάση την ώρα, την ημερομηνία, το χρόνο και τον τόπο όπου έγινε η ερώτηση. Το ωριαίο ωροσκόπιο είναι σαν ένα γενέθλιο ωροσκόπιο με βάση την ώρα «γέννησης» της συγκεκριμένης ερώτησης.
Η Ωριαία Αστρολογία, όπως είναι φανερό, πήρε το όνομά της από την ώρα κατά την οποία υποβάλλεται η ερώτηση. Μ’ αυτό το ελληνικό όνομα σημειώνει άνθηση σε όλον τον κόσμο.

Το έτος, η ημερομηνία, η ώρα και ο τόπος γέννησης του ανθρώπου που ρωτά, δεν είναι απαραίτητες πληροφορίες όπως στη γενέθλια αστρολογία. Άλλωστε πολλές φορές οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ακριβώς ή και καθόλου την ώρα γέννησής τους. Στην Ωριαία Αστρολογία όμως δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν γνωρίζετε αυτές τις λεπτομέρειες.

Παράδειγμα ωριαίου ωροσκοπίου. «Θα βρω δουλειά και πότε;»

Η Ωριαία Αστρολογία σας επισημαίνει τις επιλογές που έχετε, αποκαλύπτοντας την αλήθεια. Μαθαίνετε: τι συμβαίνει τώρα και τι θα συμβεί στο μέλλον. Μαθαίνετε ακόμη τι έχει ΗΔΗ συμβεί. Τι γίνεται πίσω από μια συγκεκριμένη κατάσταση, αν δηλαδή υπάρχει κάτι που δεν φαίνεται ή σας κρύβουν.
Η Ωριαία Αστρολογία παρουσιάζει τα πράγματα όπως είναι. Αν πρόκειται να εξελιχθούν ομαλά, τα αφήνετε να εξελιχθούν μόνα τους. Αν πάλι το ωριαίο ωροσκόπιο δείχνει πιθανά μελλοντικά προβλήματα, μπορείτε να προετοιμαστείτε ή και να δραστηριοποιηθείτε για να αποφύγετε τα διάφορα εμπόδια που φαίνονται στο ωροσκόπιο.

Η Ωριαία Αστρολογία δεν παρεμβαίνει στη ζωή σας. Απλά «βλέπει» ό,τι πραγματικά συμβαίνει, συνέβη ή θα συμβεί. Όλα τα γεγονότα εξακολουθούν να είναι ο δικός σας δρόμος – εκείνος που επιλέγετε.

 

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρωτήσετε

Αν ένα πρόβλημα σας απασχολεί σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορείτε να σκεφτείτε τίποτε άλλο, κοιμάστε και ξυπνάτε με την ίδια σκέψη στο μυαλό σας, αν δεν ξέρετε τι να κάνετε και νιώθετε χαμένοι, αυτή είναι η σωστή στιγμή για να κάνετε ωριαία ερώτηση. Το Σύμπαν κατέγραψε το πρόβλημά σας και η Ωριαία Αστρολογία θα το “διαβάσει” και ο αστρολόγος, σε ρόλο μεταφραστή και όχι μάγου, θα το ερμηνεύσει.

Η απάντηση της Ωριαίας Αστρολογίας είναι λεπτομερής, ακριβής, ξεκάθαρη. Όχι ίσως και μπορεί και νομίζω ή πιστεύω πως.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υποβάλετε την ερώτησή σας με ειλικρίνεια και καλή πρόθεση. Υπάρχουν κανόνες που εμπλέκονται στην απάντηση μιας ωριαίας ερώτησης, που αν δεν τηρήσουμε και τιμήσουμε, θα καταλήξουμε σε ψεύτικη ή εσφαλμένη απάντηση. Παράδειγμα δεν κάνουμε ερώτηση μόνο για να παίξουμε ή να δοκιμάσουμε τον αστρολόγο.

 

Πώς λειτουργεί η Ωριαία Αστρολογία

Κάθε πράξη, γεγονός, επιθυμία, σκέψη καθρεφτίζεται σε όλο το Σύμπαν. Αυτός είναι ο λόγος που η Πραγματική Αστρολογία, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία του σοφού παρελθόντός της, λειτουργεί. Όλα αντανακλούν σε όλα. Η Πραγματική Αστρολογία χρησιμοποιεί τους πλανήτες και τα άστρα σαν ένα πολύπλοκο ρολόι, επειδή η πορεία τους στο στερέωμα παρουσιάζει μια κανονικότητα. Κι αυτό το ρολόι δείχνει πώς και πότε οι καταστάσεις και τα γεγονότα συντονίζονται μαζί του. Οι πλανήτες και τα άστρα δεν στέλνουν μυστηριώδεις ακτινοβολίες και δεν επηρεάζουν τους ανθρώπους – η αστρολογία δεν είναι μαγεία.

Οι μεγάλοι Έλληνες αρχαίοι φιλόσοφοι, ο Πυθαγόρας με τη θεωρία των αριθμών, ο Πλάτωνας με την Κοσμολογία του και ο Αριστοτέλης με τον ορθολογισμό του, αναφέρθηκαν στο πώς λειτουργεί το Σύμπαν. Αλλά και άλλοι μεγάλοι φιλόσοφοι και επιστήμονες αναφέρθηκαν στη ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ που μέσα στους αιώνες κατέγραψε και η κοινή καθημερινή εμπειρία. Μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά… όλα αντανακλούν σε όλα. Ή καλύτερα όλα είναι Ένα (βλ. εδώ την σχετική ανάλυση του John Frawley για το τι είναι ουσία, όπως επίσης και το άρθρο για το ΕΙΝΑΙ του Πλάτωνα).

Για τα παραπάνω θα ακούσετε πολλά επικριτικά σχόλια από ανθρώπους που έχουν άγνοια, αλλά και από σοφούς της εποχής μας. Πρόκειται για σπουδαίους επιστήμονες, που δεν μπορούν να αποδεχτούν τα στοιχειώδη και προφανή. Θαυμάζοντας τον εαυτό τους για τις γνώσεις του, δεν αποδέχονται ταπεινά ότι το αντιληπτικό τους όργανο, ως ανθρώπινο, είναι μόνο ένα στίγμα στο Σύμπαν. Και δεν μπορεί να χωρέσει τη γνώση όλου του Κόσμου, ιδίως αν ο κάτοχός του δεν θέλει ή δεν μπορεί να την αναζητήσει. Από την άλλη μεριά είναι και εκείνοι που δηλώνουν αστρολόγοι και ασχολούνται μόνο με ψυχολογικές τάσεις. Οι προβλέψεις τους είναι περίπου/ίσως και η πρόγνωση μέσα στο χρόνο ακαθόριστη.

Όσοι ασχολούμεθα, με καθαρή καρδιά και σεβασμό, με την τόσο παλιά αυτή τέχνη, ακουμπάμε την αλήθεια κάθε μέρα και γεμίζουμε δέος. Κάθε ύπαρξη, πράξη, γεγονός, επιθυμία, σκέψη καθρεφτίζεται σε όλο το Σύμπαν. Είμαστε ένα μέρος μόνο αυτού του ασύλληπτου για το ανθρώπινο μυαλό Κόσμου. Και ναι, υπάρχει παρόλα αυτά ελεύθερη βούληση, αν γνωρίζουμε βέβαια τι πραγματικά θέλουμε. Και σ’ αυτό βοηθάει η Πραγματική Αστρολογία, είτε Ωριαία είναι είτε Γενέθλια.

Αν θέλετε να υποβάλετε μια ΩΡΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ πατήστε ΕΔΩ.