Ποια είμαι…

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του ’50. Γραφίστρια, δημοσιογράφος, διορθώτρια και επιμελήτρια εκδόσεων, κεραμίστρια και ζωγράφος – όλα είχαν να κάνουν με εικόνες και κείμενα. Σπούδασα οικονομικά, γραφιστική, κεραμική και ζωγραφική. Γνώρισα εργαζόμενη όλες τις πλευρές της εκδοτικής δραστηριότητας.

Ασχολούμαι με την εσωτερική φιλοσοφία τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια. Έχω την τύχη να είμαι μαθήτρια του John Frawley στην Ωριαία και τη Γενέθλια Αστρολογία. Οφείλω ένα μεγάλο  ευχαριστώ στον δάσκαλό μου, που μου συμπαραστάθηκε με πραγματικό ενδιαφέρον, στη μεγάλη αυτή στροφή στη ζωή μου.

Ο Oscar Hofman είναι ο επόμενος δάσκαλός μου στην Ιατρική Αστρολογία.

Θα ήθελα να δηλώσω με μια λέξη την ιδιότητά μου σήμερα. Αλλά η λέξη αστρολόγος (στα ελληνικά τουλάχιστον) είναι πολύ φθαρμένη για να περιγράψει την καθημερινή εμπειρία της προσέγγισης με την Αλήθεια και τον Θεό. Προτιμώ επομένως να δηλώσω με θάρρος «έως το τέλος μαθήτρια».

Μικρή είχα ένα όνειρο. Να φτιάξω βιβλία που να μιλάνε για το Σύμπαν και τον Θεό. Μεγάλο μέρος της επαγγελματικής μου ζωής έφτιαχνα τα βιβλία των άλλων. Ήταν κάτι μαγικό για μένα. Κυρίως τα εκπαιδευτικά βιβλία, αλλά και όλα τα βιβλία. Μετά από αυτή την μακριά διαδρομή, τολμώ να ελπίζω ότι έχω ακουμπήσει την άκρια του εφηβικού μου ονείρου, σε αυτόν εδώ τον ιστότοπο…

Άννα Νόβακ