Μαθήματα Ωριαίας Αστρολογίας

Ελάτε μαζί μας σε ένα γοητευτικό ταξίδι αυτογνωσίας και διερεύνησης της αλήθειας. Δεν θα αποκτήσετε μόνον γνώσεις αστρολογίας αλλά θα ανακαλύψετε με ένα τρόπο που δεν τον περιμένατε: ότι ναι, υπάρχει Νομοτέλεια που κυβερνά τον Κόσμο και, ναι, είναι νομοτέλεια πρόνοιας αφού μας επιτρέπει

 • να αντιλαμβανόμαστε και όχι μόνο να υφιστάμεθα την ύπαρξή της,
 • να ασκούμε ως όντα με συνείδηση την ελεύθερη βούλησή μας.

Ακόμη κι αν δεν έχετε ποτέ μελετήσει αστρολογία μπορείτε να ακολουθήσετε τα μαθήματα αυτά.

 

Ποιος ο σκοπός της μελέτης της Πραγματικής Αστρολογίας

Με το που θα ολοκληρώσετε τη μαθήματα αυτά, θα μπορείτε να κάνετε επαγγελματικά ωροσκόπια.

Αλλά ακόμη και στην περίπτωση που δεν θέλετε να γίνετε επαγγελματίας αστρολόγος μελετώντας την Πραγματική Αστρολογία:

 • Θα αντιμετωπίζετε τα προβλήματα με ένα πιο ρεαλιστικό, λογικό, «γειωμένο» τρόπο, δηλαδή θα βελτιώσετε (ή καλύτερα θα αναβαθμίσετε ποιοτικά) τον τρόπο σκέψης σας.
 • Θα είστε πιο σίγουροι όταν πρόκειται να αποφασίσετε, όταν βρίσκεστε μπροστά σε μια επιλογή, ένα δίλημμα, μια νέα γνωριμία, γιατί θα μπορείτε κάνοντας μια ωριαία ερώτηση, να ανακαλύψετε ποιον και τι πραγματικά έχετε μπροστά σας, τι κρύβεται πίσω από αυτά που φαίνονται, τι είναι πραγματικά συμφέρον για σας και πότε θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε.
 • Πολλές φορές θα εκπλαγείτε, όταν τα συναισθήματα που καταγράφονται στο ωροσκόπιο, είναι πιο ακριβή από εκείνα που το άτομο το οποίο θέτει την ερώτηση μπορεί να αναγνωρίσει. Όσο για τα συναισθήματα και τις προθέσεις των άλλων, θα αποκαλύπτονται ως έχουν μπροστά σας.
Τι είναι η Πραγματική Αστρολογία

Γιατί η μελέτη της Πραγματικής Αστρολογίας είναι ένα μονοπάτι αυτογνωσίας, η μελέτη του Κόσμου και του Ανθρώπου μέσα στον Κόσμο, όχι μόνο σε φιλοσοφικό επίπεδο αλλά και στην καθημερινότητα.

Η Πραγματική Αστρολογία προσεγγίζει λογικά τα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους. Δεν στηρίζεται ούτε στη διαίσθηση, ούτε στις πεποιθήσεις του αστρολόγου. Όπως λέει ο δάσκαλός μου John Frawley θα προσλαμβάνατε ποτέ έναν ηλεκτρολόγο ή έναν υδραυλικό που θα στήριζε την δουλειά του στη διαίσθηση και όχι στις γνώσεις του;

Γι’ αυτό και οι απαντήσεις που δίνονται με την μελέτη των ωροσκοπίων είναι ακριβείς και λεπτομερείς και χρονικά συγκεκριμένες – π.χ. αυτό θα γίνει τότε.

Η μελέτη της Ωριαίας Αστρολογίας μοιάζει με την επίλυση μαθηματικών εξισώσεων, όπου προσδιορίζουμε τους αγνώστους σε διάφορους τύπους εξίσωσης, ανάλογα με το ερώτημα που τίθεται. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ! Δεν είναι οι εξισώσεις που μάθατε στο σχολείο.

Η προϋπόθεση για όλα τα ωραία που αναφέραμε παραπάνω, είναι να είστε ανοιχτοί στη γνώση, έτοιμοι να εξελιχθείτε και ειλικρινείς στην πρόθεσή σας αυτή.

Οι άνθρωποι σβήσαμε μεγάλα κομμάτια από τη γνώση του παρελθόντος μας, νομίζοντας κιόλας ότι αυτό είναι κατόρθωμα. Περιοριστήκαμε σε μια κοντόφθαλμη, μυωπική αντιμετώπιση του κόσμου. Χάσαμε το πραγματικό νόημα, την ποιότητα της ουσιαστικής ζωής. Μείναμε μόνο να μετράμε, περιορίζοντας δραστικά τις νοητικές μας λειτουργίες.

Η Πραγματική Αστρολογία είναι μια υπόμνηση ότι το «μεγάλο» πρέπει να είναι και «ωραίο και αληθινό» – ένα μονοπάτι που οδηγεί στο περίφημο «γνώθι σαυτόν» ή καλύτερα οδηγίες για το πώς η ανθρώπινη ψυχή ανασύρει από τη λήθη τη γνώση, όπως είπε ο Πλάτωνας.

Η μελέτη της Ωριαίας Αστρολογίας είναι η βάση και για την Γενέθλια Αστρολογία. Και όταν λέμε Γενέθλια Αστρολογία δεν εννοούμε την ηλιακή Γενέθλια Αστρολογία, που γνωρίζετε από τις εφημερίδες, τα περιοδικά, την τηλεόραση και τα τελευταία χρόνια από το Διαδίκτυο.

 

Μερικά από τα θέματα που μελετώνται στην Ωριαία Αστρολογία:

– Τι είναι ουσία, η ουσία των πλανητών

– Κοσμολογία – η ουράνια σφαίρα

– Αναφορά στην κοσμολογία του Πλάτωνα

– Τα ζώδια και οι πλανήτες – αναφορά στη θεωρία των αριθμών του Πυθαγόρα

– Τα ζώδια και οι οίκοι – τι σχέση έχουν μεταξύ τους

– Ο ρόλος των πλανητών, φυσικοί και τυχαίοι σημειοδότες

– Στοιχεία αστρονομίας

– Τι είναι το ωροσκόπιο και πώς το διαβάζουμε

– Όψεις, συγκλίνουσες και αποκλίνουσες, εμποδισμένες, ακριβείς κ.ά. συναφή

– Η φαινομενικά ανάδρομη κίνηση και τι μπορεί να σημαίνει

– Υποδοχές και ουσιώδεις ποιότητες

– Τυχαίες ποιότητες

– Αντισκιές, αραβικοί κλήροι, σταθερά άστρα

– Ο υπολογισμός του χρόνου

– Ωροσκόπια κατά κατηγορία:

 • Ωροσκόπια σχέσεων, συνεργασιών
 • Ωροσκόπια νομικών θεμάτων
 • Ωροσκόπια αθλητικών εκδηλώσεων
 • Ωροσκόπια για κέρδος
 • Ωροσκόπια για μετοίκηση
 • Ωροσκόπια εργασίας
 • Ωροσκόπια για ακίνητη και κινητή περιουσία
 • Ωροσκόπια για χαμένα, κλεμμένα και ξεχασμένα
 • Ωροσκόπια για ιατρικά θέματα, αρρώστια, θάνατο, εγκυμοσύνη
 • Άλλα ωροσκόπια

Και πολλές, παρά πολλές ασκήσεις…

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε μαθήματα Ωριαίας Αστρολογίας στα ελληνικά πατήστε ΕΔΩ.